2 6 opacity
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow

MIXNING – TA DINA INSPELNINGAR TILL NÄSTA NIVÅ

Du har säkert spenderat timmar och dagar på att spela in ditt senaste projekt. Inspelningarna låter väldigt bra, men du vet att det kan låta ännu bättre!

Clipstreet Sounds erbjuder mixning av hög kvalité. Så här brukar mitt arbetssätt se ut:

  • Nivå Justering

  • EQ justering

  • Kompression

  • Reverb, delay och andra effekter

MASTRING

Mastring processen är absolut en viktig del för ”mitt sound”, och det ingår i priset för mixning. Jag har aldrig lagt till en extra kostnad för mastering.

Mastering verkar vara den typ av konst som ingen förstår.

Här är den enklaste förklaringen jag kunde hitta:

’’Mastering är det sista steget i en produktion.

Syftet med mastering är att balansera ljudelementen i en stereomix och optimera uppspelningen för alla system och medieformat. Traditionellt är mastering gjort med hjälp av verktyg som EQ, komprimering, limiting och stereoförbättring.

Det finns flera överväganden i denna process, som att förena ljudet till en skiva, upprätthålla strukturen i ett album och förbereda för distribution.’’

INFO & PRISER

Jag kommer göra allt jag kan för att du ska nå din vision och ljudbild. Nämn gärna referenslåtar som jag kan arbeta utifrån.

Komprimera sedan dina ljudfiler till en Zip-fil och skicka till info@clipstreetsounds.se. Det fungerar bäst genom till exempel https://wetransfer.com eller https://www.filemail.com.

Tänk på att förbereda dina filer och mappar så gott du kan. Döp spåren noggrant, t.ex (Bas, Akustisk Gitarr, Körsång Left/Right) Exportera filerna så att spåren hamnar i rätt ordning när jag ska importera i projektet. Filerna kan antingen vara i WAV 24bit eller AIFF.

Kontakta Clipstreet Sounds här om du har några frågor kring bokning eller priser.