2 6 opacity
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow

EDITERING

Vill du slippa arbetet att klippa sångtagningar, rätta till trummor, sortera kanaler? Då är den här tjänsten rätt för dig!

Med denna tjänst ingår även guitar editing, bass editing, pitch correction, etc.

TRUMSAMPLINGAR

När man mixar olika typer av musik spelar trumsamplingar en stor roll i det slutliga resultatet. Jag gillar att använda de naturliga trummorna så mycket som möjligt, men allt beror på hur bra trummorna är inspelade från början. För att skapa användbara och naturliga trumsamplingar krävs en ljudingenjör som känner till sitt rum och vilka mikrofoner som ska användas. Trumman själv behöver ha bra kvalitet och den måste ha helt nya skinn som är stämda ordentligt.

Mitt mål är alltid att försöka hålla trummorna så naturliga som möjligt. I de flesta fall blandar jag trumsamplingarna med de naturliga trummorna för att skapa ”det sound” som denna genre är känd för.

I sällsynta fall ersätter jag trummorna med 100% samplingar.

GITARR OCH BAS RE-AMPING

Reamping innebär att du i efterhand skickar ut det inspelade instrumentets signal till en eller flera förstärkare och sedan spelar in dessa på nytt. Tekniken är inte ny, den har funnits under lång tid och den går att använda till mycket mer än bara gitarr och bas. Reamping ger dig också möjligheten att använda dina förstärkare och pedaler på alla andra inspelade ljudkällor.