2 6 opacity
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow

VAD ÄR CLIPSTREET SOUNDS?

Hej!

Jag heter Adam Olsson och är en producent, mixare och låtskrivare. Jag går andra året på Örebro Universitet och studerar musikproduktion och songwriting. Jag är i grunden trummis och började spela gitarr tidigt. Jag har spelat i flera olika band, både som trummis och gitarrist.

Jag har sedan 2013 varit inspelningstekniker, producent och mixare åt bandet U-Boats, som finns på Spotify och YouTube.

Jag startade Clipstreet Sounds för att hjälpa band och artister med deras låtar. Som producent och mixningstekniker gör jag allt för att låten ska nå sin fulla potential. Enligt mig finns det inget bättre än att skapa bra musik tillsammans med andra!


”Som sångare och låtskrivare tycker jag att Clipstreet Sounds fick till ljudet jag letade efter. Jag har spelat in min musik på flera ställen, men det här var helt klart bäst hittils.” – Cristo El Hage, sångare och låtskrivare

”Adam är mycket samarbetsvillig som producent. Han kommer med väldigt bra idéer och respekterar alltid konstnärens vision. Eftersom han själv är en väldigt begåvad musiker har han en stor bild av inspelningsprocessen och får alltid ut det bästa av musikerna han arbetar med. Han har en bred musiksmak och en spektakulär känsla för ljud!” – Pontus Qviberg, sångare i U-Boats